неделя, 2 октомври 2011 г.

Impulsivo
  Хубаво е че се намира някой, който да украси деня ти с енергията си, и леката нотка на шоколад  да се  разходи с балетна стъпка по небцето ти и да ти напомни, че La vita e bella  и който търси намира.
  Скучните хора ме изморяват. Хората, които се носят по течението и не искат да си помръднат задника и на крачка от ежедневната си рутина, ме ужасяват. Праволинейността е за страхливите. Усложнения настъпват само за тези които нямат смелост да скочат от скалата.
  Красотата е в непринудеността. Когато всичко идва отвътре, импулсивно, на момента, адреналинът се покачва, мозъкът ти работи на пълни обороти, усмивката е 100 карта и отгоре, не знаеш кой крайник къде ти се намира, колко е часа- няма значение, кой точно е отсреща-щом ти отговаря със същото, провокира те, вдъхновява те, сърцето ти бие учестено, усещаш ритъма във всеки мускул. Не трябва да опитваш да вкараш птица в клетка, да опитомиш див звяр, да промениш характер. Това което е на улицата трябва да си остане там, там то е красиво, там е неговия живот, когато го вкараш на сцена, с повторения, заучени движения, магията изчезва."Винаги се чувствам щастлив. Знаеш ли защо? Защото нищо от никого не чакам. Да чакаш винаги боли. Животът е кратък. Затова  обичай живота, бъди щастлив и винаги се усмихвай. Живей за себе си и запомни- преди да говориш- слушай,  преди да нараниш- чувствай, преди да мразиш- обичай, преди да се предадеш опитай, Преди  да умреш - живей," Шекспир1 коментар:

  1. Импулсивните неща са най-истинските, защото като ги правим изразяваме най-непосредствено и честно себе си, така както ни идва отвътре. А това е много, много красиво :)

    ОтговорИзтриване