четвъртък, 7 юли 2011 г.

Happy chocolate day

Ех! Измина още една година и пак дойде европейския ден на шоколада.


Колко вкусно, нали:) май съм си избрала доста специален ден  да се родя.

Още в полунощ пожеланията започнаха да валят. Мисля че до края на деня ще  напълните торбата ми с пожелания- с такива, на които и аз съм си надявала тайничко или не толкова  тайничко, с обичайните здраве, любов...ала бала (но пък и те си трябват), и с такива, за които не ми е хрумвало до сега, но с най-голямо удоволствие ще  ги изпълня:) за това духайки свещичките на торта  ще затворя очи и ще си пожелая единствено вас.
 Помня преди 5 години се запознах с голяма част от вас. Беше завършването на Сис и пееха "Маршът на мишките" (или нещо  такова, помня че имаше мишки). И тогава ме приехте във вашето семейство (колко абсурдно звучи, но пък беше забавно) .... и така семейството започна да се разраства, и всеки желаещ беше добре дошъл и приветстван с бутилка бира и голямо ГУШ.


Обичам ви и гушвам много силно. И ще чакам с отворени ръчички нови желаещи да бъдат гушкани:)

PS: Не мога да ви избера само една песен, за да ви поздравя, за това нека всеки си пусне по една за мое здраве :) А пък аз ще си слушам

2 коментара:

  1. Маршът на мишкитеее :)) Какъв по-добър фон за запознанство! Още веднъж: много шоколад и много, много други сладки и хубави неща!

    ОтговорИзтриване
  2. Нали:) едно мишешко запознанство :)

    ОтговорИзтриване